Това е малък апартамент, който направих за приятелите ми от мебелната фабрика Тинмар.

Докато правих дизайна се чувствах много вдъхновена и исках да приложа максимална разчупеност и креативност в интериора. Абстрахирах се от светлите цветове, които изисква едно малко жилище и заложих на черна кухня и тя стана един естествен акцент на този апартамент. Не заложих и на стандартната библиотека с обичайни големи рафтове, а я вградих в малката архитектурна ниша. Получи се повече като ефектен декоративен елемент към стената и на пръв поглед изобщо не е библиотека.

Разделих зоните на дневната и на кухнята с помощта на канал от гипскартон със скрито осветление. Резултатът е визуална деликатна преграда между двете зони.

Голямото огледало създава илюзията за още един разделител като дава усещането за наличие на антре и добавя малко простор в стаята.

Целият апартамент е с модерно звучене и дизайнът му има за цел да привлича вниманието на повече млади хора.

Безкрайно съм благодарна на екипът на Тинмар за това, че ми се довериха и изпълниха проекта на 100%.